Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Lindja e dyte

Pershendetje doktor jam ne fundin e javes 33 te shtatzanis se dyte..Te paren lindje e kam me operacion para 6 viteve edhe kete tjetren me kan thene qe duhet ta kryej me operacion per shkak sigurie..Deshta te di ne cilen jave duhet te kryhet lindja me operacion (theksoj se kam therrje dhe dhimbje afer vagines) ne kontrollen e fundit dr me tha ke i ke edhe 9 jave perpara uune isha 32 jave nuk po mundem ta kuptoj me sa kam degju lindja me operim behet deri ne javen e 38..Deshiroj nje scarim nese nuk e keni te veshtir.. Cdo te mire

Ttoole1 ... (1 vite më parë)

Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa - obstetër - gjinekolog
Gjinekologja përgjigjet
Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa

Përshëndetje Tole,

Nëse nuk ka indikacione lindjen nuk këshillohet ta përfundoni së paku para javës së 38-të.

/komuniteti