Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Heqja e gjirin t djalit 2vjec

Kame nje have qe ja hoqa gjoksis djalit dhe nje gjoks e kam te forte anash.Cfar me keshill i ta shtrydh pake ju lutem nje pergj

Ani Orgi (11 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Ersonelda

Kur gjirin ja largon femijes, shtryllja e gjirit nuk rekomandohet. Por gjirin duhet te shtrengimi me nepe te trashe. Gjithashtu rekomandohen marrja e tabletave arolax ndihmojnë ne largimin e qumeshtit nga gjiri.

Nese e shikon te arsyeshme me kontakto per te vleresuar gjendjen e gjirit dhe marre menyren e rekomandimit.

Gjithe te mirat

/komuniteti