Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Hsg ja

Ne cilen dit te menst. Behet hsg ? Dicka rreth saj ?

Agnesa Musliu (8 muaj më parë)

Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa - obstetër - gjinekolog
Gjinekologja përgjigjet
Dr. Mr. Sci. Atdhe Keqa

Përshëndetje Blerta,

HSG bëhet në ditën e 8-9 të ciklit.

/komuniteti