Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Candida

Pasi bera analizat dola me candida dhe mjeku me ka dhen antibiotik-cefalexin atb dhe flucozal, cilen nga keto duhet te perdor dhe burri se ma shpjegoj me goje se duhet te kurohet dhe burri por se per cilantro nuk ma ka shenuar? Faleminderit

Adela Ada (10 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje Adela

Ne rastet me candida, nuk rekomandohet marrja e antibiotikeve sepse shton mykun

Fluselin, oral perdoret si per gruan ashtu dhe burrin. Dozat I percakton mjeku.

Nese e shikon te arsyeshme me kontakto ne kliniken ku punoj per te zgjidhur problemin.

Gjithe te mirat.

/komuniteti