Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Mbrojtja nga shtatzania

Pershendetje , jam 23 vjeqare e martuar dhe mbrohem nga shtatzania qe 5 vite . A shkton ndonje dem mbrojtja p.sh qe ne te ardhmen te mbetem shtatzene . Faleminderit

Diaaa Krasniqi (7 muaj më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Gjinekologja përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Nese perdorimi I mbrojtjes nga shtatzenia behet korrekte, mundesi per shtatzeni te sukseshme eshte ne cdo kohe.

Gjithe te mirat

BesaSh (7 muaj më parë)
Pershendetje a mund te me tregoj dikush se qfar tableta duhet perdori ne javen e 6 te shtatzanise

/komuniteti