Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Vija e zbehte e testit
Komente (1)
Blerta Koci (2 javë më parë)
Koha me e mire per test shtatzenie
Komente (3)
Ina Il (2 javë më parë)
Dhimbja e shpines
Komente (1)
Fortesa Salihu (2 javë më parë)
Seksi oral
Komente (2)
Besarta Rexhepi (3 muaj më parë)
Lubrifikanti
Komente (1)
Xhemi Hamza (3 muaj më parë)
Infeksioni urinar
Komente (3)
Albulena Lena (3 muaj më parë)
Si te veprojme kur i dashuri nuk ka ereksionin te plote?
Komente (1)
Chanel Voco (3 muaj më parë)
Tentimi per shtatzeni
Komente (4)
Lejla Abazi (4 muaj më parë)
Nese nuk ka derdhje te spermes ne vagine a mund te mbetem shtatzene?
Komente (3)
Nena Maliqi (4 muaj më parë)
Prsh
Komente (1)
Ere A (4 muaj më parë)
A ka rrezik per shtatzani ne anus?
Komente (1)
Irida Deda (4 muaj më parë)
Tentim per shtatzani
Komente (1)
Lejla Abazi (4 muaj më parë)
A tregon vetem riskun analiza apo ndonjeher eshte dhe e sigurt?
Komente (2)
Boralda Hoxha (6 muaj më parë)

/komuniteti