Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Vitaminat gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Naime (7 vite më parë)
Dhimbja e shpinës në fillim të shtatzënisë
Komente (1)
Fjolla (7 vite më parë)
Anomalitë anatomike të mitrës
Komente (2)
Edita (7 vite më parë)
Dhëmbjet e gjunjëve dhe shputave gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Jeta (7 vite më parë)
Autizmi
Komente (1)
Bruna (7 vite më parë)
Thartirat dhe djegsirat gjatë shtatzënisë
Komente (10)
Kosovarja (7 vite më parë)
Autizmi. Ushqimi si shkak i autizmit
Komente (1)
Bruna (7 vite më parë)
Dhëmbja gjatë raportit seksual pas lindjes me epiziotomi
Komente (2)
Laura (7 vite më parë)
Menstruacionet pas lindjes
Komente (1)
Luljeta (7 vite më parë)
Sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kondiloma
Komente (4)
Teuta (7 vite më parë)
Të vjellat dhe kapsllëku gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Dona (7 vite më parë)
Menstruacionet pas lindjes
Komente (1)
Beki (7 vite më parë)
Gjakrrjedhja gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Lili (7 vite më parë)

/komuniteti