Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

IVF
Komente (2)
Hana (7 vite më parë)
Infeksionet gjatë shtatzënisë
Komente (2)
Meli (7 vite më parë)
Gjakderdhja gjatë shtatzënisë (anomali të mitrës)
Komente (2)
Minaver (7 vite më parë)
Tensioni (presioni i gjakut) gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Binaze Dauti (7 vite më parë)
Qëndrimi në këmbë gjatë shtatzënisë
Komente (2)
Besa (7 vite më parë)
Sekrecionet vaginale gjate shtatzenise
Komente (1)
Shqipe (7 vite më parë)
Qepja pas lindjes (qepja e lëkurës së perineumit)
Komente (2)
Diellza (7 vite më parë)
Konceptimi i shtatzënisë
Komente (1)
Dafina (7 vite më parë)
Udhetimi me aeroplan
Komente (4)
Daila (7 vite më parë)
Sekrecione vaginale
Komente (2)
Violeta (7 vite më parë)
Sforcimet gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Eri (7 vite më parë)
Gjumi i nates gjate shtatzanise
Komente (3)
Kaltrina (7 vite më parë)

/komuniteti