Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Seksi pas lindjes
Komente (1)
Blerta (9 vite më parë)
Shtatzania pas lindjes
Komente (1)
Adela (9 vite më parë)
Tensioni dhe yndyrat gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Teuta (9 vite më parë)
Gjëndrat tiroide – hipertiroide dhe shtatzënia
Komente (2)
Ibja (9 vite më parë)
Probleme te gjirit gjatë ushqyerjes
Komente (1)
Vlora (9 vite më parë)
Pesha e gruas gjatë shtatzënisë
Komente (2)
Tina (9 vite më parë)
Aspirina gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Lule (9 vite më parë)
Këshilla për ecuri të mirë të shtatzënisë
Komente (1)
Hana (9 vite më parë)
Shtatzënia në moshë
Komente (3)
Flutura (9 vite më parë)
Shqetësime shëndetsore gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Vali (9 vite më parë)
RFV
Komente (2)
Zana (9 vite më parë)

/komuniteti