Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Femiu
Komente (1)
Erita (9 vite më parë)
Abort ne javen e 9
Komente (1)
Rovena (9 vite më parë)
Hipertensioni
Komente (1)
Shqiponja (9 vite më parë)
Guri ne tëmth
Komente (2)
Nita (9 vite më parë)
Femiu
Komente (1)
Bjondina (9 vite më parë)
Gjinia
Komente (1)
Florentina (9 vite më parë)
Koka poshte
Komente (1)
Nertila (9 vite më parë)
Pesha gjate shtatezanise
Komente (1)
Zana (9 vite më parë)
Femiu
Komente (2)
Loresa (9 vite më parë)
Hematoma
Komente (1)
Rabija (9 vite më parë)
Dhembja e dhembit ne shtatezani
Komente (1)
Era (9 vite më parë)
Deti
Komente (1)
Jetaaa (9 vite më parë)

/komuniteti