Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Rhezus negativ
Komente (2)
Eli (9 vite më parë)
Mbrojtja ndaj shtatezanise
Komente (4)
Linda (9 vite më parë)
Kontracepsioni
Komente (2)
Ermira (9 vite më parë)
Aborti
Komente (1)
Flutura (9 vite më parë)
Para eklampsi
Komente (1)
Nita (9 vite më parë)
Shtypja e gjakut ne shtatezani
Komente (1)
Nita (9 vite më parë)
Ecja
Komente (1)
Zana (9 vite më parë)
Levizjet e bebit
Komente (1)
Lira (9 vite më parë)
Magneziumi gjate shtatezanise
Komente (1)
Arta (9 vite më parë)
Abort permes pilulave
Komente (1)
Vjosa (9 vite më parë)
Levizjet e bebit dhe mungesa e hekurit
Komente (1)
Shqipja (9 vite më parë)
Xhiro e kordonit umbelikal
Komente (1)
Arta (9 vite më parë)
Menstruacionet
Komente (1)
Rinesa (9 vite më parë)

/komuniteti