Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Lindja
Komente (1)
Lisa (10 vite më parë)
Shtatzënitë multiple
Komente (1)
Jeta (10 vite më parë)
Rreziku për abort
Komente (1)
Edmira (10 vite më parë)
Rreziku për abort
Komente (3)
Dona (10 vite më parë)
Mbrojtja nga shtatezania e padeshiruar
Komente (2)
Alketa (10 vite më parë)
Lindja
Komente (1)
TILA (10 vite më parë)
Lehonia
Komente (5)
Era (10 vite më parë)
Trajtimi në lindjet premature
Komente (2)
Nertila (10 vite më parë)
Përdorimi i stimulantëve për të nxitur lindjen
Komente (1)
Lisa (10 vite më parë)
Udhëtimet gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Vlora (10 vite më parë)
Llogaritja e ditës së lindjes për shtatzëni normale
Komente (1)
Vali (10 vite më parë)
A mund te shihet gjinia e fetusit ne javen e 14 te shtatezanise?
Komente (1)
Zanna.. (10 vite më parë)
Llogaritja e ditës së lindjes për shtatzëni normale
Komente (1)
Diana (10 vite më parë)

/komuniteti