Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Qepja e qafes se mitres
Komente (1)
Elma (10 vite më parë)
Seksi gjate shtatzanise
Komente (1)
Ganimetja nga Prishtina (10 vite më parë)
Dhembja e shpines
Komente (1)
Arjeta (10 vite më parë)
Lindje e parakohshme
Komente (2)
Ida (10 vite më parë)
Rhezus pozitiv
Komente (1)
Silvana (10 vite më parë)
Dhembjet rreth kerthizes gjate shtatezanise
Komente (1)
Liza (10 vite më parë)
Lindje e parakohshme
Komente (1)
Ida (10 vite më parë)
Rhezus negativ
Komente (2)
Eli (10 vite më parë)
Mbrojtja ndaj shtatezanise
Komente (4)
Linda (10 vite më parë)
Kontracepsioni
Komente (2)
Ermira (10 vite më parë)
Aborti
Komente (2)
Flutura (10 vite më parë)
Para eklampsi
Komente (1)
Nita (10 vite më parë)
Shtypja e gjakut ne shtatezani
Komente (1)
Nita (10 vite më parë)

/komuniteti