Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

A duhet qe ti ndjej levizjet e bebes cdo dite?
Komente (2)
Tringa (10 vite më parë)
Per bebin
Komente (1)
Nita (10 vite më parë)
HZG
Komente (2)
Donjeta (10 vite më parë)
Lindja e parakohshme
Komente (1)
Emine (10 vite më parë)
Marredhenja seksuale
Komente (2)
Eva (10 vite më parë)
Humbja e virgjerise
Komente (4)
Ardiana (10 vite më parë)
Lindja
Komente (2)
Vlora (10 vite më parë)
Cikli i parë pas lindjes
Komente (2)
Adela (10 vite më parë)
Ultrazeri gjate shtatezanise
Komente (3)
Donjeta (10 vite më parë)

/komuniteti