Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Per cfare sherben nolvadex10mg?
Komente (1)
Katjushka Luzi (3 javë më parë)
Shenje ovulimi apo cfare?
Komente (1)
S N (3 javë më parë)
Hapja e kanaleve
Komente (1)
Lule Maliqi (3 javë më parë)
Shtatzeni pa sukses
Komente (1)
Jona ♥ (3 javë më parë)
Dua te mbes shtatzane
Komente (1)
Xhuli Hasani (3 javë më parë)
Levizjet e bebit rreth javes se 26
Komente (1)
Lule Abazi (3 javë më parë)
Kontraceptivet dhe gjakderdhja
Komente (1)
Gona - - (4 javë më parë)
Nivelet e rritura te hcg a do te thot me shum se nje bebe?
Komente (6)
Mimoza Sopi (4 javë më parë)
A mund te jem shtatzene?
Komente (1)
Blonde Girl (4 javë më parë)
Orgametril gjate ciklit
Komente (1)
Sibora Hakaj (4 javë më parë)
Eko morfologjike
Komente (1)
Armela Kadiu (4 javë më parë)
Rreth shtatzenise
Komente (1)
Xona Ibr (4 javë më parë)
Gjakderdhje ne javen e 13
Komente (1)
Ada Durmishi (4 javë më parë)

/komuniteti