Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Rreth zhvillimit
Komente (1)
Ema Ema2 (2 javë më parë)
Mitra dhe spiralja
Komente (1)
Lule Hasani (2 javë më parë)
Pas kurimit te vezoreve policistike
Komente (1)
Adela Ada (3 javë më parë)
Dola qe kisha vezore policistike!
Komente (1)
Adela Ada (3 javë më parë)
Rreth ovulimit
Komente (1)
Blerta Beadini (3 javë më parë)
Antibiotiku clindamycin
Komente (1)
Adelina Lajqi (3 javë më parë)
Ushtrimet pas lindjes
Komente (1)
Meri K (4 javë më parë)
Qe 6 jave rend me cikel!!!
Komente (1)
Drita Dauti (4 javë më parë)
Pse beba nuk mu eshte kthyer ende per lindje?
Komente (1)
Henza Lajqi (4 javë më parë)
Fjetja në shtatëzani
Komente (1)
Lule Maliqi (4 javë më parë)
Pilulat kunder shtatzanise
Komente (1)
Nerimane Se (4 javë më parë)
Dyshime per shtatzani!
Komente (1)
♥ D - Jeta Ime ♥ (4 javë më parë)
Dyshime per shtatzani
Komente (1)
Serena 94 (4 javë më parë)

/komuniteti