Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Shimbja e rratheve te gjoksit
Komente (1)
Stela Vlore (1 muaj më parë)
Lindja ne javen 23 e 4 dite
Komente (1)
Xona Ibr (1 muaj më parë)
Dhimbje brku dhe shpine
Komente (1)
Nerimane Se (1 muaj më parë)
Xhenxhefili dhe vaji i fares se zeze gjate shtatzanise
Komente (1)
Ummi Muhamed (1 muaj më parë)
Ovulimi me shenja gjaku
Komente (1)
Tole ... (1 muaj më parë)
Dhimbje e shpines
Komente (1)
Armela Kadiu (1 muaj më parë)
A mundem te ngelem shtatzane?
Komente (1)
Vasjana Molla (1 muaj më parë)
Ankthi pas abortit
Komente (1)
Fb Fb (2 muaj më parë)
Ovulimi
Komente (2)
Zyma Alija (2 muaj më parë)
Vonesa e ciklit
Komente (1)
Bora 1234 (2 muaj më parë)
A jam shtatzane?
Komente (1)
Vasjana Molla (2 muaj më parë)
Tentimi per shtatzeni
Komente (1)
Brikena Spahiu (2 muaj më parë)
Duhet te pi qumesht me kafe ne mengjes?
Komente (1)
Eriola Drizaku (2 muaj më parë)

/komuniteti