Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-kirurgun-pediatrik

Rreth nervit facial pas kafshimit te qenit

Pershendetje doktor deshta qe te pyes se e kam djalin 1 vjec dhe ma ka hanger qeni dhe pasi e ka hanger ja ka lendu nervin e faqes me sa duket se nuk mund ta leviz buzen e nalt ana e djathte, gjithashtu edhe vetullen e djathte nuk mund ta leviz ndersa syrin mire e ka. E kem pas te neurologu ka thene se me kalimin e kohes sherohet me disa terapi tash deshta te di se a kthehet ne gjendjen qysh ka qene apo ska sherim? Ju lutem me ktheni pergjegje.

Ala Ala (7 vite më parë)

Dr. Ardian Shefkiu - kirurg pediatrik
Kirurgu pediatrik përgjigjet
Dr. Ardian Shefkiu

Pershendetje zonje,

Pergjigjen nga ana e kirugut te femijeve ne lidhje me demtimin e nervit facial e keni marre para kater javesh, prandaj ajo qe duhet te beni metej per femiun tuaj duhet te jeni ne kontakt te vazhdueshem me Neurologun.

Me respekt,

Dr Ardian I. Shefkiu

Kirurg i Femijeve

/komuniteti