Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

A ka problem vajza me belbezim?
Komente (1)
Ema Ema2 (5 muaj më parë)
Te folurit e femijes
Komente (1)
Yllka L (6 muaj më parë)
Te folurit e femijes 5 vjec
Komente (1)
Flora • (6 muaj më parë)
Menyra se si flet!
Komente (1)
Tila Tila (6 muaj më parë)
Vajza flet pak
Komente (1)
Malsor Melisa Masar (1 vite më parë)
E folura
Komente (1)
Suzane Latifi (1 vite më parë)
E folura e djalit 22 muaj
Komente (1)
Sara *** (2 vite më parë)
Per te folurit e vajzes
Komente (1)
Nina Gashi (2 vite më parë)
Si t'i mesojme femijet?
Komente (1)
Linda ... (2 vite më parë)
Vajza me belbezon!
Komente (1)
Klea K (2 vite më parë)
E folura te djali
Komente (2)
Xh A (2 vite më parë)
Rreth te folures se nipit tim
Komente (1)
Qendresa Desa (2 vite më parë)

/komuniteti