Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

Djali nuk flet!
Komente (1)
Arbnona Elezi (2 vite më parë)
Vajza 27 muajshe flet shume pak!
Komente (1)
Orkidea Shahini (2 vite më parë)
Belbezimi te femija 4 vjec
Komente (2)
Qendresa Desa (2 vite më parë)
Belbezimi tek djali
Komente (2)
Arta Arta (2 vite më parë)
Te folurit e djalit
Komente (1)
Ylli Lorisi (2 vite më parë)
Te folurit e vajzes
Komente (2)
T L (2 vite më parë)
A duhet derguar te logopedi?
Komente (2)
Ada Rejana <3 (2 vite më parë)
A mund ti kthehet e folura?
Komente (1)
Bebi Bebushi (2 vite më parë)
Te folurit e djalit
Komente (1)
(2 vite më parë)

/komuniteti