Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


Receta gatimi për bebe


Ju lutem me jepni disa receta gatimi per bebe mbi 6 muajsh. Ju faleminderit.

Migena (4 vite më parë)

Shto Koment

  • Erda (3 vite më parë)
    Shkruajeni receta gatimi per beba.
  • ? (3 vite më parë)
    Nese ka mundesi recepta gatimi per femije 6 muajsh?
  • Elda (3 vite më parë)
    Pershendetje te dashura mama... edhe une e kam vajzen qe ka hy per ne muajin e 6 dhe do doja ca receta gatimi per bebe... Shpresoj qe Adriana te me dergoj ndonje recete ose titullin e librit ne email tim eldahoti@gmail.com... Faleminderit.

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.