Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Nena?
Nena pershendejte un mujoret si kom pas 6 muj pasi qe kom
Lind mujin e 7 qe i ka bo djali mkan ardh e tash djali
I ka bo8 muj
E enser e kom kohen per mem ardh ,po me
Burr jena rujt gjth e di qe sbesoj qe muj me
Met po
Sdi pse mka kap ni tut..E brekt po mbohen si tverdha si tgjelberta spo di
Pse a nashta qe e kom kohen e tyne
Baby Boy2018 (5 muaj më parë)
Ana Dena (5 muaj më parë)
Hahaha jona me shkrive , ske faj se plot e bejn kte. baby boy mos u frikso po qet mbrojt sbesoj se ke mbet po he,dhe pi pate mbet mire se tevije...;)
♥ Jona ♥ (5 muaj më parë)
Baby boy vec foto mos na qit te sekrecioneve hahaha, pak hajgare... nese jeni mbrojte sbesoj qe ke mbete por ndoshta ke ndonje infeksion ose je e ftohur..

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?