Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Nena ju lutem
Prsh nena , jam ne javen e 22 te shtatzanis mirpo dje kam pasur dhimbje ne anet e barkut dhe para se me ra me flejt me ka dhimbt edhe kerthiza a esht normale me tregoni ju lutem !!
Lina A (5 muaj më parë)
Lina A (5 muaj më parë)
Edhe un ne anen e djatht e kam e dashur dhimbjen , dhe si thua vet cdo dhimbje tjeter del , a ke instagram ti bem shoqe nese mundesh mr.mrs.alili , te prsh
Engela Siar (5 muaj më parë)
ne cilen ane lina se un ja ne javen e 23 dhe dhimbje kam ne anen e djatht dhe kur rri , po me shum kur heci me dhem, pstaj ka de dhimbje te crregullta kerthiza , kurrizi, noj her stomaku etj etj

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?