Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Tabletat per cikel
Nana a muna me pi tableta per cikel edhe pse e kom
Fmin ne gji
Baby Boy2018 (5 muaj më parë)
Suela ♥ (5 muaj më parë)
Merri me rekomandim nga mjeku. Me mendjen tende asgje mos bej

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?