Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Qelizat 8mm
Dini ndonje ilaq popullor per rritjen e qelizave?
Ganimete Kukaj (5 muaj më parë)
Ganimete Kukaj (5 muaj më parë)
Shume faleminderit shpresoj te na ndihmoj ????
Tesa M (5 muaj më parë)
Faleminderit e dashur, kismet do ta perdorim :)
Umaraa 97 (5 muaj më parë)
tesa edhe burri edhe une në mëngjes dhe mbrëmje dhe luga të jet e drurit jo tjera , po edhe përdore çdo muj se un çdo muj e kam përdor, deri sa kam met.
Tesa M (5 muaj më parë)
Umara a e ki perdor vetem ti mjaltin apo edhe burri, dhe kur eshte me mire ta konsumojme ne mengjes apo ne mbremje se une e kam qef mjaltin shume e thash ta perzi me arra, lajthia edhe badema
Umaraa 97 (5 muaj më parë)
munësh edhe me përzi mjalt me arra lajthia badema , beso un kur hajsha mjalt me qasi kur shkojsha nkontrroll çfar qeliza të shnosha e të mëdhaja u çuditshin
Brik’ena S (5 muaj më parë)
mundesh me porsiit mjalten qe eshte me fara e perzier quhet mjaltene sterilitetit , ajo te ndihmone ne rritjen e qelizave dhe organizmit ne oergjithsi si edhe mashkujjve u ndihmone shume

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?