Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

A është normale?
Nëna a është normale të ndalet gjakderdhja 10ditë pas lindjes ?
Ive Ive (6 muaj më parë)
Ive Ive (6 muaj më parë)
Shum faleminderit per pergjigjet
Medina Amar (6 muaj më parë)
po e dashur esht shume normale te ndalet dhe te kesh prap kohe pas kohe her me pak e her me shume nuk esht asgje shqetsuese merre me qetesi , te kaluara :*
Aresa Zajmi (6 muaj më parë)
Normale asht.edhe un lindjen e par kom pas pak shum.
Albana N (6 muaj më parë)
E dashur edhe un kam lind me opracion 2 jav i kam pas dmth 14 dit.mundet met ardh prap pas 2 jave. osht normale ne fillim
Ive Ive (6 muaj më parë)
Mbase ka ndikuar dhe lindjz me operacion
Vajza 01234 (6 muaj më parë)
Po e dashur, tek disa qe jan pastru mire i ndalet krejt, ose kan veten pak me ngjyr kafe.

/komuniteti

/anketa

A do të ndërhynit nëqoftëse shihni dikend të sillet ashpër duke disiplinuar një fëmijë në publik?