Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Per ato qe jan me vezore polocistike
Https://www.Youtube.Com/watch?V=z1npld6s8we
Alba Lona (1 javë më parë)
Liza Liza (1 javë më parë)
ok faleminderit e dashur
Alba Lona (1 javë më parë)
Me falni nuk e di pse spo ben linku Shkruajeni kete ne youtube : mësimet e diolës - luftoni pcos me ushqim të shëndetshëm 14.04.2019
Liza Liza (1 javë më parë)
As mua
Fudejl`s Anne (1 javë më parë)
Mua nuk po me hapet linku , qe ke mundesi trego si ta kerkoj

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?