Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Nena ju lutem
Nena vajza ime ka 4 dit qe nuk e kryen nevojen e madhe a esht normale kjo gje?vajza esht 3 muajsh dhe theksoj se e kam vetem.me.gji
Faleminderit nese pergjigjeni
Bebi im (2 javë më parë)
Arieta D (2 javë më parë)
Eshte normale te bebet qe jane me gji, mund ta kryejne cdo dit3, por mund te shkojne deri ne 10 dite pa kry nevojen.

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?