Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

App per iped
Ju lutem kush din ndonj app per ipet qe muj me download e me mujt me perdor pa internet se itube pe di qe esht ama shum videot e vogla pi qet
Umra Umra (3 muaj më parë)
Brik’ena S (3 muaj më parë)
mvje mir qe kryte pune .
Umra Umra (3 muaj më parë)
Flm shum brik'enas e provova e njejta koka
Brik’ena S (3 muaj më parë)
player il une e kam provoje osht njejt sikur ajo .

/komuniteti

/anketa

Si e keni festuar apo si planifikoni të festoni ditëlindjet e fëmijëve?