Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Java 34
Prsh nana ju lutna mem ndihmu jom kon kontrroll mka thon mjeku veq ni gisht jom e qelt masanej pata sekrecione kafe thash hajt masi mkontrrollun posht mas dy dite pata apet amo veq pak pa dhimt pa kurgjo mbram masi pata mardhanje kur urinova mdul gjak thash mos jam lendi najsen ma gjak as kirgjo spata po skam munsi me shku te mjeku thash tju pys aju ka ndodh
Mami Fatit (1 javë më parë)
Jehona Elshani (1 javë më parë)
Mem ndodh sme ka ndodh po ka mundsi e ke irritu qafen e mitres pasi qe je kan e qelt mos rreziko me bo mardhanje se mardhanjet t qelin ma shumm shpresoj t jesh mir

/komuniteti

/anketa

A do të ndërhynit nëqoftëse shihni dikend të sillet ashpër duke disiplinuar një fëmijë në publik?