Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Femija im esht nxen kaps osht 8.Muajsh
Ju lutemi te me tregoni per foshnjen.foshnja esht 8muajsh dhe esht nxen kaps ju lutem te me tregoni si ta shliroj
Edita llugiqi (6 muaj më parë)
**mah-babies* * (6 muaj më parë)
Mundesh mi dhen dardh apo kompot dardhe si dhe,kompot kumbulle.Si dhe ushtrime biciklet
M N (6 muaj më parë)
Jepi molle apo dardh,provo me ushqime .
N K (6 muaj më parë)
Provo me ushtrime rrethore ne bark, ushtrime te kembeve duke i dhene presion barkut, leje ne bark te qendroj me shume,po qe se nuk funksionojne perdor klizme blihen ne barnatore as dy minuta djali shlirohet.

/komuniteti

/anketa

A keni udhëtuar në tremujorin e tretë?