Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Jasht teme
A funksionon paypal ne kosovë nena, a keni pervojë?
Vajza 01234 (2 javë më parë)
Arieta D (1 javë më parë)
Une e kam pas hape para nja 4 vjete, mirepo tash me duket se nuk po ben me hap. Sjam e sigurte. Per cka e di sakte qe para 4 vjete ka funksionu dhe kam ble sene me te.
Lori Lori (2 javë më parë)
Paypal ne ks ska vecse qe jeton ti jashte vendit dhe je ne kosov n pushim e deshiron mbas paypal me dergu ne paypal lek funksionon pa prbl...
Vajza 01234 (2 javë më parë)
Ne ks me hap
G.. M.... (2 javë më parë)
Paypal me qel ks apo kur je pushime po menon

/komuniteti

/anketa

Si e keni festuar apo si planifikoni të festoni ditëlindjet e fëmijëve?