Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Rhogam
Nena te dashura shpresoj te jeni mire. Une jam grup gjaku negativ dhe para dy viteve pas aaborti kam kam injeksionin rhogam. Tash jam shtatzan java 26 dhe duhet ta perseris. Por une ne javen 17 e kam marr ngaqe kisha njolla gjaku. A ka dikush qe e ka marr dy ose 3 here kete? Nuk ben dem por thjesht jam pak e shqetsuar dhe doja mendimin tuaj
L T (5 muaj më parë)
Fatma 1 (5 muaj më parë)
Une rhogam-in e kam marr ne shtatzanine e pare ne javen 27 dhe po ashtu deri ne 72 ore mas lindjes duhet me marr. tash ne shtatzanine e dyte mka shti mjekja me bo analizen me shiku a e ka beba gjakun si timin dmth 0 neegativ a si te burrit, doli qe beba e ka gjakun e babes edhe u duft prape me marr rhogam-in ne javen 27... Shendet per ty dhe konsultohu me mjekun per cdo gje pasi qe asnje organizem nuk eshte i njejt!
Liana 02 (5 muaj më parë)
Une e kam mar mas abortit po tash ne shtatzani nuk e kam mar qe thojne ne javen 26-27, doktoresha ime mka thon nuk eshte e nevojshme. Tash jam 35+. E per pyetjen tende ma mire konsultohu me mjekun tend. Shendet per ty e bebin
Arieta D (5 muaj më parë)
Eshte tejet e ndjeshme puna ilaqeve, kshq duhet diskutu me doktorin.

/komuniteti

/anketa

A keni udhëtuar në tremujorin e tretë?