Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Riparim kepucesh
Persh kidha nevoj per nje rekomandim per riparim kepucesh ne tetov apo prilep ?
Jonita Aziu (4 ditë më parë)
Nina Aa (3 ditë më parë)
www.google.com kqyr ..

/komuniteti

/anketa

Nëse do të mund të zgjedhni mënyrën si do të lindni, cila do të ishte?