Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Sekrecionet te bebi
Vajza ime 1 muaj e gjysme eshte e bllokuar te hundet dhe ka shume selrecione, jo te thata. Ja bej me uje fiziologjik dhe me pas ja terheq me pompe. Por sot mi ka dale gjak nga hundet bashke me sekrecionet. A eshte serioze dhe si mund tja heq sekrecionet ne hunde..?
Perla Perla (3 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Nëse do të mund të zgjedhni mënyrën si do të lindni, cila do të ishte?