Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Alfaflex
Pershendetje,a mundet dikush nga ju te me ndihmoje per alfaflex nr i kepuceve 90,100
Liridona Hasani (3 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Nëse do të mund të zgjedhni mënyrën si do të lindni, cila do të ishte?