Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Urgjent
Përshëndetje, a e keni dikush nr e dr drita fazliu gjinekologes - mitrovicë
Fitore Abi (6 ditë më parë)
Egzona Jm (6 ditë më parë)
+38344146956,ne kete nr e kom thirre une sot:)
Albana N (6 ditë më parë)
Pershendetje kta nr i gjeta ne google vala +38344146858 ... Ipko + 38349637488

/komuniteti

/anketa

A keni udhëtuar në tremujorin e tretë?