Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Ana e majt
Oj nena pasi urinova me filloj nje dhimbje ne anen e majte afer vezorit nuk po me.ndalet dhimbje pasi edhe situata keshtu po kam frike te shkoj te doktori qka mundet me qene mos guret apo diqka tjeter se dhimbja po behet e padurueshme?
Fitore U (3 ditë më parë)
Adelina Adelina (3 ditë më parë)
mos je ftof, merr diqka tnxeht qite qaty ku tdhem, pi qajna brusnic e uvin se tkalon besoj, une kur mdhem kshtu dikund shtrihna edhe mbulohna me jorgan e sit nxehet trupi mkalon, ishalla tkalon edhe ty

/komuniteti

/anketa

Si e ndjeni trupin tuaj pas lindjes?