Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Dentist në prishtinë
Përshëndetje nëna, a mundeni me më rekomandu ndonjë dentist të mirë në prishtinë?
Edhe nëse keni nr të tel

Faleminderit
Jeta Hoti (3 ditë më parë)
Nina Aa (3 ditë më parë)
Beti- dent perball hotel grand..

/komuniteti

/anketa

Si e ndjeni trupin tuaj pas lindjes?