Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Gjindhenia
Nena si jeni. Bebushet si i keni. Mfalni ekom bebushin 3 muaj po e ushqej me gji po gjinjet shum pom kruhen nje krurje e pa durushme ajuka ndodh ndonjeres?
Rina Azemi (3 ditë më parë)
Rina Azemi (1 ditë më parë)
Albania albania faleminderit shum e dashur. Ama une qe tri dit qeshtu kom nis mej jep me pij oa maje se me maje te plastikes deri qetash ikom jep me pij. Ama mu krurja prej mas lindjes muka parawit.
Albania Albania (2 ditë më parë)
futja bebes me mir gjirin ne goj mos ja jep vec pak se te mpiks gjakun e majave dhe krijon krurje te medha e edhe qarje ne shum raste futja mir ngoj besoj nga ajo e ke se e kam provu edhe vet ka krem ne farmaci per ket pun po pate munsi me shku me e ble bleje se te qetson emr spo mkujtohet

/komuniteti

/anketa

Si e ndjeni trupin tuaj pas lindjes?