Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Linda vajze
Nena dje ne oren 9e 23 u bera me vajze, dhimbjet e lindjes i kisha me stimulim dhe bera lindje natyrale ashtu sic i isha lutur zotit, dhimbjet ishin me te forts sec i kisha imagjinuar,por me verte harrohen kur mer vajzen në leah, ju falenderoj shum nena që mami keni bërë me te lehte lindjen duke marre parasysh cdo keshill tuajen, ju uroj vetem te mirat
Ina Ra (1 javë më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?