Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Vitamina d
Pershendetje Nena doja te pyeaja deri ne sa muaj ju keni dhen vitaminen beba e tuaj ju uroj dite te mbar ????
Besa Mema (1 javë më parë)
Aaa E (1 javë më parë)
Deri 1 vit pastaj me rekomandim pediatrit jau kom nderpre

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?