Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Levizjet e bebit te pakesuara
Persh nena. Jjam shumr mr merak. Jam ne javen e 21. Bebi keto dite sikur nuk ka levizur shume. Me pare rreth jages se 18 19 e ndjeja me shume. Kam dal me qafen e mitres te shkirter dhe marr magnez. A mendoni qe magnezi dhe progesteroni ulin shpeshtesin e goditje te bebit?
Ada Ada (4 ditë më parë)
Ada Ada (3 ditë më parë)
Edhe mua nga f f sh nga java e 18 19 levizte me shume. Ndersa tani rradhe po leviz dhe jo shume fuqishem. Une jam edhe me regjim shtrati. Se di me ka bere shume merak
F & F Sh & S ... (4 ditë më parë)
Per qafen e mitres të shkurtër sdi që ka lidhje diçka me lëvizje ama këto jav si ti as une se kam ndje shum, dikur ma von ja nisin lëvizjet ma tmdhaja, secilen her vin duke u shpeshtu lëvizjet.

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?