Pëlqeje në
E pelqej BebaIme.com në Facebook


A mos jam shtatzanë?


Pershendetje nena kam nje brenge se mos kam mbetur shtatzane tash kam pas kohen e menstruacioneve po vetem nje pike te kafte kam ne dite nuk me ka ndodhur asnjehere, kam djalin 18 muaj a mos keni pas dhe ju dikush?

Merisa Latifi (2 vite më parë)

Shto Koment

  • (2 vite më parë)
    Pershendetje Merisa mu me ka ndodhur ne shtatzanine epare kshtu ne kohen eperiodave kisha veq nje pike me von e koptova qe isha shtatzane ,bej nje test per siguri
  • Meri H. (2 vite më parë)
    Bane ni test,mos ta nin se djali koka rrit boll.
  • Luis Luis (2 vite më parë)
    po e dashur edhe nese je shtatzen djalin epaske te madh deri sa te lind beba bahet dy vjet e gjysme ..po mua sme ka ndodhur kjo gje po sidoqoft nese je te uroj shtatzani te mbare..

kthehu
www.facebook.com/hippkosovo
Kontakt
© Beba Ime 2010. Kjo uebfaqe përmban informata të një natyre të përgjithshme dhe është e dedikuar vetëm për nevoja edukative. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmiut tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.