Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Nena kthene qafa e mitres
Prsh nena jam e hapur 3 cm dhe qafen e mitres e kam te bute dmth ishte zbutur a eshte me lehte procesi i lindjes apo me i veshtir pasi qafa e mitres e bute ? Si keni kaluar lindje ju qe e keni pas qafen e mitres te zbutur ?
Lea G (1 javë më parë)
Alberina Krasniqi (1 javë më parë)
kur qàfa mitres osht e but lindja osht me elet ishàlla njelìndje tembar

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?