Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Prolaktin
Prsh nena prolakyin e kam 22.3 kurse ne diten e 3 te menstruacionit 29.2 a eshte vlera e larte dhe a ndikon per me mbet shtatzan
ErminaRrr (1 vite më parë)
Orkidea Shahini (1 vite më parë)
A po shenon te vlerta refeente sa eshte pom doket deri 30 eshte normale, nese ehste mbi normale ndikon mos me mbet shtatzane

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?