Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Nenat nga kosova-malisheve
Nanushe a din sa duhet me kan bebet sa muajshe per mi marre kto shtesat qe po i jepin komunat ku mirren qka duhet me pass me veti nai dokument nese keni njohuri
Luena Gashi (2 javë më parë)
Aaa E (2 javë më parë)
Sa kra a eshte ne krejt komunat apo si?
Sa Kra (2 javë më parë)
Paret dalin permes bankes. Per aplikim njeri prind duhet
Luena Gashi (2 javë më parë)
A duhet me kan nana e pranishme per mi marre paret
Sa Kra (2 javë më parë)
Duhet te aplikoni ne komune, aty te tregojn qka duhet me nxjerr

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?