Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Urinimi pas ovulimit
Nana po e ndryshoj pyetjen, urinimi
Pas obulimit menjeher pas 2 dite, ndjeja e urimimit me siklet, a keni pas pervoj te till,
Faleminderit shume
Ela Ela (2 javë më parë)
Melosaa6 (2 javë më parë)
Nuk kam dijeni qe ovulimi ndikon e urinim duhet te kesh ndonje infeksion.

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?