Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Vjellje me ngjyre te verdhe
Pershendetje te dashura, na ka lind djali i vllaut qe 6 dite, tani eshte me hepatit pothuajse si 80% e foshnjeve, vjelljen e ka me ngjyre te verdhe, ka qene ne rrezatim ne spital mirepo hale po vjell me ngjyre te verdhe, qka mendoni se mundet me shkaktu vjelljen e tille ? Theksoj se nana e tij ka qene me covid19 nje muaj para lindjes dhe terapin e ka perfundu nje jave para lindjes.
Faleminderit qe jeni gjithmone ne gadishmeri per tu pergjigjur...
N K (6 ditë më parë)
N K (5 ditë më parë)
Luna hepatit e kane fjalen per verdhez, faleminderit shume per pergjigjen e dashur, sot eshte mire djali qe nga dje nuk ka vjell
Luna Luna (6 ditë më parë)
Ndoshta paska pi ujt e vet si thojn ne gjat lindjes gje qe eshte normale se tash e vjell.por qa me interson me cilin Hepatitis eshte diagnostiziert?? Se hepatisi eshte sumdje krejt tjeter ku ska te bej me covid apo me verdhezen

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?