Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Nena me tregoni
Kam qen ne vizit tek mjeku dhe perseri me ka konfirmuar shtatzani me binjak po njera qese eshte me e vogel se tjera jan dy vezoresh. Prej momentit qe me tha r kam marr shume me stres nga aborti i kaluar. Jam duke perdor uteogestan 2*1 orale dhe vitamina. Here pas here km dhimbe poshte barkut dhe si therje, per momentin jam 7+2.
Ma12 Pa (5 ditë më parë)
Ma12 Pa (5 ditë më parë)
Po po eshte pare vetem zemren pas dy javesh do shofim
Vali Shaqo (5 ditë më parë)
A e pe embrionin? Ekon ta beri nga barku?

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?